Friday, 29 July 2011

Malaysia vs Singapore

Assalamualaikum dan  selamat sejahtera diucapkan kepada kawan2 yang sanggup landing kat sini..huhuhu.Pertama sekali aq nak minta maaf jikalau blog aq ni agak bosan.huhu.maap.maap.maap.maap.Entry kali ni aq nak cerita pengalaman pertama aq ke stadium untuk menyaksikan perlawanan bola sepak antara
MALAYSIA vs SINGAPORE..

aq.ariff,dan saiful antara orang yang bertuah kerana dapat membeli tiket perlawanan tersebut..huhuhu..semua atas bantuan makcik aq..ticket dah dapat,jadi kami ber3 menunggu jelah ketibaan hari perlawanan..
aq,ariff dan ticket..saja je bergambar dengan ticket..
sebab nak harapkan Metro snap pic kitowng jangan harap lah..

kami semua berhenti di stesen Bandar Tasik selatan dan menaiki LRT ke bukit jalil.
dengan keadaan LRT yang begitu padat dengan penyokong2 MALAYSIA
mcm ikan sardin..tapi semangat kesukanan..kami dayakn juga..
semangat beb..haahhaah
saiful amri..muka nerd..huhuhu

kami semua terus masuk dalam stadium..tkut tempat penuh..sebab penyokong
 MALAYSIA seramai 90,000 orang..
sesampai ke dalam stadium.kami pun buat auk lah,memekak,ambik2 gambar..
bising doh benda lah ni..
gambar paling cantik bagi kitowang lah..huhu

akhir sekali..kami begitu seronok menghabiskan masa di stadium.terutama sekali aq lah.hahahaha 
best gila,sebabnya kelapa muda duduk sebelah tu..ahhahaah.cantik bai..
tapi x sempat nak bergmbar..haahha
Keputusan nya 
MALAYSIA 1-SINGAPORE 1
(menang agregat 6-4)
walaupun MALAYSIA kalah tapi kami tetap akan menyokong pasukan 
MALAYSIA
(Tanah Tumpahnya Darahku)

Thank You 
kerana sudi membaca kisah aq yng tidak seberapa ni..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...